Hvad kan vi hjælpe med?

Kære forælder

Der er SÅ mange ting vi som forældre skal gøre og huske omkring vores børn, unge og voksne med særlige behov og handicap.

De store og mest presserende ting bliver jo håndteret hen ad vejen, hvad enten det går eller ikke går. Men uanset, så er der én vigtig ting som rigtig mange af os ikke når til. Enten fordi tiden og timingen bare aldrig lige er rigtig, eller fordi det næsten ikke er til at overskue eller at forestille sig, at det kan gå godt.

Du har sikkert gættet det, siden du er her på siden – men ja – vi taler om foreningsliv, fritidsaktiviteter, fællesskab og samvær.

Den gode nyhed er, at vi virkelig gerne vil hjælpe. Og ikke bare sådan ‘komme med en masse gode råd til hvad vi syntes du skal gøre’, men vi vil virkelig gerne hjælpe med at finde de rigtige løsninger til præcis dit barn og jeres familie.

Men først skal du vide hvorfor foreningslivet egentlig er så vigtigt. Og det helt korte svar er: Fordi det forbedre dit barns liv dramatisk meget.

Trine 1

Stifter og leder af Specialsport.dk, Trine Ravn, er selv mor til en ung mand med udviklingshæmning – læs hendes fortælling og om baggrunden for Specialsport.dk lige her.

Hvilken forskel gør foreningsliv i hverdagen?

Barn
Ungdom
Voksen
Previous slide
Next slide

Og større sandsynlighed for at

Stoerre sandsynlighed for at

Lad os hjælpe

Ring og få en snak med os på tlf. 61 70 30 60 eller tryk og tilmeld dig et sportspraktikforløb. 

Sportspraktikforloeb

Mange forskellige behov, kræver mange forskellige løsninger

Vi hjælper unge indenfor det autistiske spektrum, med udviklingshæmning eller psykiske sårbarheder – og mange andre helt særlige behov – måske der er noget vi også kan hjælpe dig med?

I vores løsningshjul kan du få et overblik over de mange muligheder og løsninger vi arbejder med i Specialsport.dk for at skabe adgang til foreningsaktiviteter for børn, unge og voksne med særlige behov og handicap.