Vil du være med?

Der er masser af børn med særlige behov og handicap der endnu ikke har adgang til fællesskaber

Vi leder efter partnere til IFEL specialsport
Hvad er problemet helt konkret?

Problemet er, at 9 ud af 10 børn med særlige behov, ikke har adgang til et aktivt forenings- og fritidsliv.

Der er en lang række barrierer, som forhindrer mange børn med særlige behov i at blive inkluderet i et lokalt foreningsliv.

Hvorfor er børn med handicap udsatte?

Børn med handicap er i større risiko for, som voksne, at

  •  – have meget få kontakter og tætte relationer
  •  – blive depressive og ensomme 
  •  – have lille eller ingen tilknytning til arbejdsmarkedet
  •  – få dårligere helbred og flere livsstilsygdomme
Hvordan kan handicapidræt gøre en forskel?

Ved at introducere foreningsliv og en aktiv livsstil for børn med handicap, skabes en fremtid som en mere aktiv samfundsborger, med adgang til fællesskaber, bedre sundhed og flere kompetencer at gi’ til arbejdsmarkedet. 

Win, win for alle!

Men det kræver en systematisk indsat omkring børnene og deres familier at ændre, hvilket ingen anden organisation end IFEL specialsport har fokus på. 

samarbejdspartnere
Nikolaj hjælper altid
når det bliver for svært

Det giver mega god mening at stille min viden om IT systemer og opbygning af hjemmesider til rådighed for den gode sag i IFEL specialsport. Der er ingen tvivl om at de har brug for mig :).
Susanne donerer en procentdel
af sit salg til specialsport.dk

Der er en stor gruppe børn og unge med særlige behov, som har behov for helt konkret hjælp til at dyrke idræt og blive en del af et fællesskab. Størstedelen bliver aldrig en del af et foreningsfællesskab, hvis ikke de får støtte og rådgivning. Når det lykkedes, gør det en verden til forskel - både som barn og som voksen. Det er vigtigt at bidrage til at de som har det svært får lidt flere muligheder - en chance. Her kan lidt gøre meget.
IQ SOX tilbyder at donere 10% af deres salg
til specialsport.dk - vælg os på listen

Din virksomhed kan gøre hele forskellen

Vi leder efter samarbejdspartnere, der kan hjælpe med

– at skaffe midler til klubtøj, sko, kontingenter, kørsel og alle de andre småting der nogle gange er uoverstigelige forhindringer. 

– at professionalisere en lang række organisatoriske funktioner som gør det nemmere at sætte fokus på opgaven for vores frivillige. Det kan fx være PR, HRM, revision, grafisk arbejde, web og social media. 

– lokaler og forplejning i forbindelse med 4-8 årlige kursus aktiviteter i forbindelse med specialsport-kurser for trænere og foreningsfrivillige. Vi har behov for lokationer i hele Danmark.

–  økonomiske partnerskaber omkring udvikling af lokale specialsport guider. 3 ud af 10 guider er udviklet på nuværende tidspunkt.  

mange billeder e1603107155191
+45 61 70 30 60
IFEL specialsport
Instagram