Kampsport

60

minutter

niveau Nem tilgængelig
Maks.
12
Foreninger

GLOSTRUP KARATEKLUB

Tidspunkt

Vi træner hver lørdag fra klokken 12.30 til 13.30.

Pris

Det koster årligt 1.975 kroner at gå til karate.

Du betaler 150 kroner hver måned og hvert år i januar betaler du der ud over 175 kroner i årsgebyr, bl.a. til et karatepas.

Mere info

Ring til Kurt på tlf. 26 87 19 06 og hør mere 🙂

 • Om karate

  ALLE kan få noget ud af at træne karate – uanset handicap, alder og køn.

  Karate gør dig smidig, hurtig og i god form samtidig med at du forbedrer din kropskontrol og koordinationsevne. Du træner samtidig din koncentration og evne til at modtage instruktioner.

 • Om Glostrup Karateklub

  Glostrup Karateklub Yujo-Kai er en familieklub, som har fokus på nærvær, fællesskab og meningsfuldhed. Foreningen er en klub for alle, uanset hvor man kommer fra socialt eller etnisk – og nu også uanset handicap eller ej :).

  Holdet er primært for børn, unge og voksne med handicap, men alle som har brug for en tryg ramme at træne karate i, er velkomne.

  Citat

  “Glostrup karate gør en kæmpe indsats. Trænerne bag Ifel holdet/ Ninja Vennerne er super gode til at håndterer børnene med særlige behov, de skal have den største ros der findes

  Far til Mads

Lokation

karate-storfacebook-stor

BRØNDBY JUDO KLUB

Tidspunkt

Vi træner hver onsdag fra klokken 17.15 til 18.15.

Pris

Det koster årligt 900 kroner at gå til judo.

Du betaler 450 kroner hvert halve år i september og februar måned.

Mere info

Ring på tlf. 40 53 20 95 hvis du har lyst til at komme og prøvetræne 🙂

 • Om Judo4all

  Judo4all er judo for personer, som ikke kan deltage på lige fod med andre judokæmpere i mainstream judoklubber – årsagerne hertil kan være mange – både fysiske og psykiske.

  Reglerne for Judo4all, som fastlægges af Judo Danmark, tager udgangspunkt i de almindelige judoregler, og der er alene foretaget begrænsede ændringer – ændringer, som alle har til formål at øge udøvernes sikkerhed. De væsentligste ændringer består i, at der i Judo4all ikke må anvendes stranguleringsteknikker og armlåse, ligesom enkelte kast er taget ud af Judo4all pensummet for at beskytte udøvernes ryg og nakke (Ryg og nakke kan være et problem for fx. udøvere med Down syndrom).

Lokation

Brøndby Hallen

Brøndby Stadion 10 (i kælderen)

2605 Brøndby

karate-storfacebook-stor