tilmeld jeres forening her

Ring til os på 61 70 30 60 hvis vi skal hjælpe med tilmeldingen.

Når du tilmelder jeres forening her, så bliver I en del af vores specialsport-univers, som vi bruger til at rådgive familier og professionelle sagsbehandlere, i forhold til hvor man kan blive en del af foreningslivet, når man har forskellige typer af særlige behov og handicap.

I bliver en del af Specialsport Guiden, der findes som bladre udgave på nettet og som med mellemrum trykkes og omdeles til kommuner, specialskoler og specialklasser med flere. 2022 guiderne blev trykt i et samlet oplag på 17.300, fordelt på 3 regioner i Danmark.

Det er selvfølgelig gratis at være med som forening i guiden, ligesom det også er gratis at modtage og søge i guiden.

Når du har svaret på en række almene spørgsmål om din forening og jeres hold, så ringer vi til dig efterfølgende. Vi spørger ind til hvordan jeres tilbud er organiseret og så stiller vi yderlig 12-13 spørgsmål, som vi ved at mange pårørende har har brug for at vide, for at kunne lave det rigtige match.

På den måde kan vi hjælpe jer med rekrutteringen bedst muligt og ikke mindst også sikre at det er børn, unge eller voksne der passer præcis til den målgruppe I gerne vil arbejde med i netop jeres forening, som vi sender videre til jer. 

Fra foråret 2023 bliver jeres forening også tilgængelig for ‘selv-søgning’ via en E-guide, som I kommer til at høre mere om når vi nærmer os.