Kampsport

Spørgsmål?

Niveau
Tilgængeligt for alle
Maks deltagere
14
60
minutter

Foreninger

Glostrup Karateklub

ALLE kan få noget ud af at træne karate – uanset handicap, alder og køn.

Karate gør dig smidig, hurtig og i god form samtidig med at du forbedrer din kropskontrol og koordinationsevne. Du træner samtidig din koncentration og evne til at modtage instruktioner.

Glostrup Karateklub Yujo-Kai er en familieklub, som har fokus på nærvær, fællesskab og meningsfuldhed. Foreningen er en klub for alle, uanset hvor man kommer fra socialt eller etnisk – og nu også uanset handicap eller ej :).

Holdet er primært for børn, unge og voksne med handicap, men alle som har brug for en tryg ramme at træne karate i, er velkomne.

Citat

“Glostrup karate gør en kæmpe indsats. Trænerne bag Ifel holdet/ Ninja Vennerne er super gode til at håndterer børnene med særlige behov, de skal have den største ros der findes

Far til Mads

Tid & Sted

Vi træner i Søndervanghallen, Florasvej 2, 2600 Glostrup

Lørdage kl. 12:30 – 13:30

Priser & Info

Det koster årligt 1.975 kroner at gå til karate.

Du betaler 150 kroner hver måned og hvert år i januar betaler du der ud over 175 kroner i årsgebyr, bl.a. til et karatepas.

Du kan kontakte Kurt på tlf. 26871906 og hør mere 🙂

Tilmelding til prøvetræning

Tilmeld dig prøvetræning ved at kontakte Kurt på 26871906.

Brøndby Judo Klub

Judo4all er judo for personer, som ikke kan deltage på lige fod med andre judokæmpere i mainstream judoklubber – årsagerne hertil kan være mange – både fysiske og psykiske.

Reglerne for Judo4all, som fastlægges af Judo Danmark, tager udgangspunkt i de almindelige judoregler, og der er alene foretaget begrænsede ændringer – ændringer, som alle har til formål at øge udøvernes sikkerhed. De væsentligste ændringer består i, at der i Judo4all ikke må anvendes stranguleringsteknikker og armlåse, ligesom enkelte kast er taget ud af Judo4all pensummet for at beskytte udøvernes ryg og nakke (Ryg og nakke kan være et problem for fx. udøvere med Down syndrom).

Tid & Sted

Vi træner i Brøndby Hallen (i kælderen), Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby,

Onsdage kl. 17:15 – 18:15

Priser & Info

Det koster årligt 900 kroner at gå til judo.

Du betaler 450 kroner hvert halve år i september og februar måned.

Ring på tlf. 40532095 hvis du har lyst til at komme og prøvetræne 🙂

Tilmelding til prøvetræning

Tilmeld dig prøvetræning ved at ringe på 40532095.