Kickstarter var fundamentet for opbygningen af IFEL specialsport som organisation. Projektet var finansieret af Satspuljen og løb i årene 2016 – 2018.

 

Formålet med Projekt Kickstarter var at udvikle en ny model for idrætssamarbejde på tværs af foreningslivet og børn og unge med særlige behov og  handicap.

 

Projektet sluttede med udgangen af 2018 og vi kom fint i mål med alle succeskriterier og er nået længere med vores mission, end vi i vores vildeste fantasi havde forestillet os :).

 

Vi har, anno udgangen af 2018, hjulpet mere end 150 børn med særlige behov igang med en idræt og vi har opstartet 14 specialhold sammen med verdens sejeste klubber i Hovedstadsområdet og vi har fundet på en masse nye tiltag, som bare giver rigtig god mening at fortsætte med.

 

Bl.a. har vi igangsat SpecialSport Katalog’et som vi vil udgive hvert år, hvor der er 40 forskellige slags idræt, fordelt på ialt 60 foreninger, med mere end 100 hold-muligheder. Foreløbig har vi været ude med 8.000 eksemplarer september 2018 og andet oplag er på tegnebrættet, grundet den store efterspørgsel.

 

Vi har også udviklet frivilliguddannelsen IFEL Brobygger som sikrer et højt kompetenceniveau hos vores frivillige.

Budget