tilmeld din forening

Online-guiden for foreningsliv til børn, unge og voksne
med særlige behov og handicap

DGI logo 0
03 Parasport Danmark Logo Sort DK Version 1 uden hovedsponsorer
DAI logo sort
specialsport logo P BLACK 1

DGI, Parasport Danmark, DAI og Specialsport.dk er gået sammen om at skabe overblik over sportsmuligheder til børn, unge og voksne med særlige behov og handicap, på tværs af hele Danmark. Og din forening er selvfølgelig inviteret med.

Tjek online-guiden her og se hvad din forening kan blive en del af. Guiden bruges af professionelle i hele landet og bliver brugt som en rådgivningsplatform til alle med særlige behov og handicap, forældre og andre der er interesseret i at finde frem til foreningsaktiviteter, når man har særlige behov og handicap.

Online-guiden er relevant for alle foreninger, som inkluderer mennesker med særlige behov i deres foreningsfællesskab.

Fx foreninger som har:

  • almenhold med ekstra rummelighed og ressourcer
  • et eller flere specialhold
  • træning målrettet deltagere med et bestemt type handicap
  • lyst til at få flere medlemmer ind i foreningen


Det er selvfølgelig gratis at være med i guiden.

Ring til os på 61 70 30 60, hvis vi skal hjælpe med tilmeldingen.

Alt det får du som forening

Velkommen som  specialsport-forening. Fra nu af bliver I en del af vores rådgivningsplatform, hvor vi sammen finder muligheder til de mange børn, unge og voksne som vi hjælper ind i foreningslivet.

Ud over at blive en del af online guiden, vil vi i udvalgte områder også lave fysiske optryk og omdele hæfterne til lokale specialskoler, specialklasser, bosteder med flere. 

Det er selvfølgelig gratis at være med som forening i guiden, ligesom det også er gratis at modtage og søge i E-guiden.

Når du har svaret på en række almene spørgsmål om din forening og jeres hold, så ringer vi til dig efterfølgende og stiller dig yderlig 12-13 spørgsmål, som vi ved at mange pårørende har har brug for at vide, for at kunne lave det rigtige match.

Vores mål er at hjælpe jer med rekrutteringen  og samtidig sikre at jeres nye medlemmer er børn, unge eller voksne der passer præcis til den målgruppe I gerne vil arbejde med i netop jeres forening.

Du finder online guiden lige her – så du kan se hvad du og din forening bliver en del af sammen med ca. 450 øvrige hold og foreningstilbud 🙂