MULTI svømning

Niveau
Tilgængeligt for alle
Maks deltagere
5
40
minutter
KVIK nyt logo

Svømmeklubben KVIK Kastrup

Multi-svøm er for dig der er barn eller ung, er
kørestolsbruger og har yderlige funktionsnedsættelser

Dette hold er til dig der typisk har flere funktionsnedsættelser og som ikke er selvhjulpen. Typisk er du kørestolsbruger og har lidt eller ingen gang / stå funktion. Du har minimum én hjælper eller mor/far med i vandet. Vi skal nyde vandet, lave vandtilvænning, basale svømme øvelser og selvredning.

Vi svømmer i en super hyggelig svømmehal med en skøn atmosfære, hvor det er muligt at sidde udenfor svømmehallen og se ind ad vinduerne og nyde fællesskabet før og efter træningen :).

Tid & Sted

Sundbyvang AMAGER

Fussingsvej 15, 2300 København S

Mandage

Hold 1 kl. 17.20 – 18.00 (omklædning 17.05-17.20)

Hold 2 kl. 18.00 – 18.40 (omklædning 17.45-18.00)

Priser & Info

3.600 kroner pr. halve år

Merprisen er 2.500 kr. ift. alm. svømmehold, hvilket Specialsport.dk hjælper jer med at ansøge jeres kommune om.

Skal vi tage en snak? Ring til Specialsport.dk på 61 70 70 33.

Tilmelding til prøvetræning

Tilmeld jer via dette link: Tilmelding til Multi Svømning

Faciliteter

Vi svømmer i varmtvandsbassin, som er 34 grader vamt og har en vanddybde på 122 cm i den lave ende og 155 cm i den dybe ende.

Bassinet har de bedste faciliter man kan ønske sig i både omklædning og bassin. Der er dejlig bred trappe ned i vandet samt forskellige slags lifte mm. Svømmehallen har sin egen livredder, som du også kommer til at lære at kende og som hjælper til på land med praktiske ting såsom fx lift.

Målsætning for holdet

Vi øver vandtilvænning, tryghed, selvredning og de basale svømmetag, stærkt inspireret af konceptet omkring Halliwick-svømning. Undervisningen er i stor udstrækning individuel, men vi lægger rigtig stor vægt på fællesskabet på holdet også. Der vil være en fast rutine og struktur på holdet og en tydelig pædagogisk ramme.